AUTOLIFTEN - LIFTENRICHTLIJN

Autoliften: Veilig en Efficiënt Volgens de Liftenrichtlijn met Alfalift

Alfalift zet de standaard voor autoliften die niet alleen de efficiëntie van uw parkeeroplossingen verhogen, maar ook strikt voldoen aan de Europese Liftenrichtlijn voor veiligheid en betrouwbaarheid. Onze autoliften zijn ontworpen om een breed scala aan voertuiggewichten te accommoderen, waarmee ze een ideale keuze zijn voor zowel residentiële als commerciële gebouwen. Door de integratie van geavanceerde veiligheidsfeatures en het naleven van de strengste normen, bieden we een oplossing die niet alleen de toegankelijkheid en het gebruiksgemak verbetert, maar ook zorgt voor gemoedsrust bij elke rit. Ontdek de Alfalift autoliften en til uw parkeerfaciliteiten naar een hoger niveau van veiligheid en functionaliteit.

  • Gebruik door Personen Toegestaan: Net als een normale personenlift, zijn onze autoliften ontworpen om veilig door personen gebruikt te worden, waardoor ze een veelzijdige oplossing bieden voor zowel voertuig- als persoonstransport.
  • Geen Beperking in Snelheid: Onze autoliften hebben een standaardsnelheid van 0,30 m/s, met de mogelijkheid om dit te verhogen tot 0,50 m/s, waardoor snelle en efficiënte verplaatsingen mogelijk zijn.
  • Automatisch Telescopisch Openende Schuifdeuren: Zowel de cabine als de schachtdeuren zijn voorzien van automatisch telescopisch openende schuifdeuren, wat zorgt voor een vlotte toegang en een hoge mate van gebruiksgemak.Offerte, plannen en planning

Bij Alfalift begint elk project met een zorgvuldig uitgewerkte offerte, waarin uw specifieke behoeften en vereisten worden omgezet in een op maat gemaakt liftontwerp en een helder kostenoverzicht. Dit proces garandeert dat u vanaf het begin een duidelijk beeld hebt van wat u kunt verwachten, zowel qua ontwerp als budget.


Installatie van uw lift

Onze installatieservice is naadloos en efficiënt, met als doel minimale overlast en maximale precisie. Het Alfalift-team van ervaren professionals zorgt ervoor dat uw nieuwe lift veilig en vakkundig wordt geïnstalleerd, met strikte naleving van de hoogste industrienormen en regelgeving.

Service

Na de installatie staat Alfalift voor u klaar met een uitgebreid servicepakket, inclusief regulier onderhoud en snelle interventies bij storingen. Wij zijn toegewijd aan het waarborgen van de betrouwbaarheid, veiligheid en levensduur van uw lift, zodat u en uw gebruikers altijd op ons kunnen rekenen.

PERSONENLIFTEN

HOMELIFTEN

AUTOLIFTEN - MACHINERICHTLIJN

GOEDERENLIFTEN

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x