AUTOLIFTEN - MACHINERICHTLIJN

Alfalift levert autoliften die naadloos aansluiten bij de eisen van de Machinerichtlijn, waarmee we een nieuw niveau van innovatie en veiligheid in parkeeroplossingen brengen. Deze liften zijn specifiek ontworpen om de operationele effici├źntie te maximaliseren en tegelijkertijd de veiligheid voor zowel gebruikers als voertuigen te garanderen. Door strikt de richtlijnen van de Europese Unie te volgen, verzekeren we dat elke autolift uit ons assortiment voldoet aan de hoogste standaarden voor kwaliteit en veiligheidsprestaties

  • Beperkte Putdiepte en Uitloophoogte: Conform de Machinerichtlijn, kunnen onze autoliften ontworpen worden met een beperkte putdiepte en uitloophoogte, wat ze ideaal maakt voor installaties waar ruimtebeperkingen een uitdaging vormen.
  • Aangepaste Schachtafmetingen: De Machinerichtlijn staat ons toe om te werken met flexibele schachtafmetingen, waardoor onze autoliften in vrijwel elke ruimte kunnen worden ge├»ntegreerd zonder ingrijpende bouwkundige aanpassingen.
  • Beperkte Snelheid: Overeenkomstig de Machinerichtlijn is de snelheid van onze autoliften beperkt tot maximaal 0,15 m/s, wat bijdraagt aan de veiligheid en betrouwbaarheid van de lift tijdens het gebruik.
  • Diverse Uitvoeringsopties: Onze autoliften kunnen naar keuze worden uitgerust met zij-ophanging of een schaarheftafelsysteem, waardoor we een oplossing op maat kunnen bieden die perfect aansluit bij de specifieke eisen van uw project.


Neem contact op voor meer informatie omtrent het type autolift welke voor uw project van toepassing is.


PERSONENLIFTEN

HOMELIFTEN

AUTOLIFTEN - LIFTENRICHTLIJN

GOEDERENLIFTEN

close

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x